Sunnuntai 24.12.2023: Sain uuden hahmon luotua. Hain tietenkin netistä tuttuun tapaan ensin kuvan passista. Sitten sen tietojen pohjalta tein uuden sähköpostiosoitteen. Se onnistui yllättävän helposti ilman minkäänlaisia vinkumisia palveluntarjoajalta.

Passport_2023_12_24.jpg

Tämän hahmon nimi on David Adeleke. Hän on Yhdysvaltalainen. Muita tietoja en oikeastaan keksinyt vielä, mutta ehtiihän ne keksiä sitten lennostakin tarpeen vaatiessa. Nyt lähden joulun viettoon.


Maanantai 25.12.2023: Laajensin tänään hahmon tietoja. Keksin hänelle katuosoitteen Georgian osavaltiosta Yhdysvalloista. Tämä siksi, että hänen passissaan mainittiin Georgia syntymäpaikaksi. Keksin myös puhelinnumeronkin lennosta.

Tämän hahmon ainoa tehtävä suuremmassa kuvassa on antaa huijarille vaikutelma, että hänen pankkitilinsä olisi jäädytetty. Tällä hahmolla ei siis ole varsinaisesti tarkoitus tuhlata huijarin aikaa.

Sitten lähetin huijarille ensimmäisen viestin muka vastauksena hänen ensimmäiseen viestiinsä. Kirjoitin siihen lyhyen runon englanniksi, sillä ajattelin tämän hahmon luulevan olevansa räppäri. Mainitsin hänen ammatikseen räp-artisti, mutta tulevaisuuden räp-tähti. Se kuvastaa mielestäni hyvin tämän hahmon suuria luuloja itsestään.

Screenshot01_2023_12_25.jpg


Tiistai 26.12.2023: Huijari oli vastannut toiselle uudelle hahmolle, mutta ei tälle. Tarkistin roskapostilaatikonkin. Sielläkään ei mitään. Tämä on hyvin omituista.

Mietin tässä nyt syytä sille, miksi näin kävi. Mahtoiko passin kuva olla liian epämääräinen? Se viittaisi siihen, että hän on tullut epäluuloiseksi. Se puolestaan olisi hyvä asia, sillä hän saattaa nyt epäillä oikeita uhrejaankin.

Vai voisiko tässä olla taustalla se, ettei tämän palveluntarjoajan viestit ole menneet perille? Näin on käynyt tämän palveluntarjoajan kohdalla ennenkin. Jos näin olisi käynyt, voisin yrittää lähettää viestiä kokonaan uudelleen.

Perhana sentään, en tiedä mitä tehdä tämän hahmon kohdalla. Taidan vain yksinkertaisesti odottaa tämän päivän tekemättä mitään ja katsella tilannetta huomenna uudestaan.


Keskiviikko 27.12.2023: Huijari ei ole vieläkään vastannut tälle hahmolle. Siksi lähetin hänelle uuden viestin muka jo vähän huolissani asiasta. Kirjoitin sen tälle hahmolle tyypilliseen tapaan. Olisi todella kiva tietää, miksei huijari ole vastaillut viime päivinä juuri lainkaan.

Kysyin viestissäni, miksei Kristalina vastaa. Väitin häntä samanlaiseksi naiseksi kuin kaikki muutkin, joihin yritän tehdä vaikutusta. Väitin sen aiheuttavan minulle masennusta. Tämä saattaa olla aavistuksen liian yliampuvaa. Ehkä huijari ei juuri siksi vastaa. Tai mistä minä tiedän, perkele.

Screenshot02_2023_12_27.jpg


Torstai 28.12.2023: Huijarilta ei ole vieläkään tullut viestiä. Se on omituista, sillä Brydgesille, toiselle hahmolleni on kyllä tullut viestejä jo pari kertaa. Toisaalta, tämä ei sinänsä haittaa, sillä tämän hahmon tärkein tehtävä alun perin olikin vain voimistaa Sumit Pujarin viestiä huijarin jäädytetystä pankkitilistä. Tämän hahmon päätarkoitus ei ollut varsinaisesti tuhlata huijarin aikaa. Siksi tätä hahmoa ei taida oikeastaan enää tarvita mihinkään.

Olisi silti todella kiva tietää, miksei huijari vastaa lainkaan tälle hahmolle. Voisikohan syynä olla kenties se, että hahmon passin kuva on hieman epäselvä?

Katsoin hahmon passin kuvaa tarkemmin. Huomasin, että sehän on vanhentunut. Mahtaakohan tämä olla syy sille, että huijari ei vastaa?

Jos oikein hyvin käy, huijari saattaa jättää jonkun oikean uhrinsa kohdalla vastaamatta. Sehän olisi tietenkin loistavaa, mutta minun on sellaista helvetin hankala todentaa mitenkään.


Perjantai 29.12.2023: Huijari ei ole vastannut vieläkään. Hän tuskin enää vastaakaan tälle hahmolle.

Tuli vielä mieleen, että mitä mahtaisi tapahtua, jos hahmona olisikin kiinalainen. Mahtaako huijari vain jättää huomiotta toisen kiinalaisen? Vai alkaako hän kirjoittaa tälle kiinaksi?

Asian voi tietenkin selvittää yhdellä tavalla. Etsimällä kiinalaisen passin kuvan netistä ja tekemällä uuden sähköpostiosoitteen kiinalaiselle hahmolle.

Latasin nyt koneelleni kasan kiinalaisia passien kuvia. Niitä on nyt 26 kpl. Näistä sitten pitää seuloa ne parhaimmat.