Sunnuntai 15.10.2023: Huijarilta oli tullut jo eilen viestiä. Odotin hänen viestiään eilen jonkin aikaa, mutta tämä viesti tuli vasta joskus yöllä. Viestissään hän ihmetteli, miksi pankki on tuollainen. Sitä ihmettelen minäkin.

Screenshot13_2023_10_15.jpg

Vastasin, etten tiedä. Samalla kysyin, josko minun pitäisi lähettää heille viestiä toisesta sähköpostiosoitteestani. Sen teinkin sitten samantien.

Screenshot14_2023_10_15.jpgScreenshot15_2023_10_15.jpg

Heti perään laitoin myös viestiä Marialle tiedottaakseni asiasta. Tämä onkin mennyt nyt jotenkin omituiseksi.

Screenshot16_2023_10_15.jpg

Tuli vielä mieleen, että huijarin viestit ovat tulleet nyt yöaikaan. Se voisi viitata siihen, että hän on saattanut siirtyä eri aikavyöhykkeelle. Toinen mieleen tuleva selitys voisi olla se, että hän on saanut päivätöitä ja viestittelee siksi öisin tai iltaisin.

Oli miten oli, tällä kertaa hän ei voi alkaa vinkumaan siitä, että lähetän viestejä vain kerran päivässä. Tämä pitkittää hommaa automaattisesti. Jos hän käy päivisin töissä ja viestittelee öisin, on hän mitä todennäköisimmin hyvin hyvin väsynyt. Se taas tulee johtamaan siihen, että hänellä palaa hermot huomattavasti helpommin kuin aiemmin. Tai sitten hän alkaa sekoilla viesteissään. Siksi olisi hienoa, jos hän ei olisi siirtynyt eri aikavyöhykkeelle.


Maanantai 16.10.2023: Huijarilta oli tullut viestiä. Tälläkin kertaa se oli tullut aamuyöstä. Hän kysyi vain, onko pankista kuulunut mitään. Hän sanoi olevansa huolissaan.

Screenshot17_2023_10_16.jpg

Ennen vastaamista lähetin Metro-pankille uutta viestiä samasta sähköpostista. Tällä kertaa muutin kuitenkin viestin muodoksi tavallisen tekstin. Aiemmat viestit ovat menneet HTML-muodossa.

Screenshot18_2023_10_16.jpg

Sitten vastasin Marialle, ettei pankista ole kuulunut mitään. Kerroin kokeilleeni vielä kerran. Sitten kysyin, josko hänellä olisi parempia ideoita. Kerroin myös olevani huolissani tilanteesta. Ihan vain vittuillakseni.

Screenshot19_2023_10_16.jpg

Tilanne on kieltämättä omituinen. En ymmärrä, miksi viestini eivät mene perille. Tarkistin sähköpostiosoitteenkin ja se oli oikein. Perhana, tämä huijarin huijaaminen kuivuu kokoon, jos tämä homma jatkuu tällaisena vielä pitkään.


Tiistai 17.10.2023: Huijari vastasi tänään lyhyesti. Hän yksinkertaisesti kysyi olenko WhatsAppissa.

Screenshot20_2023_10_17.jpg

Vastasin, että en ole. Koska tämä sähköpostisähellys alkaa mennä vähän turhan pitkälle jo, niin ajattelin yrittää korjata tilannetta hieman. Lähetin huijarille kysymyksen, josko hän voisi välittää minun sähköpostiosoitteeni pankille. Pyrin tällä väistämään kaikki mahdolliset epäilyt, joita huijarilla saattaa olla minua kohtaan tässä vaiheessa.

Screenshot21_2023_10_17.jpg

Huijari pyysi minua asentamaan puhelimeen FaceTime-sovelluksen. En tunne tuota sovellusta, joten vilkaisin nopeasti netistä. Ilmeisesti sillä voi tehdä puheluita netin yli. En aio asentaa moista sovellusta puhelimeeni tietenkään.

Screenshot22_2023_10_17.jpg

Vastasin huijarille, että puhelimeni on tavallinen puhelin, ei älypuhelin. Siksi en voi asentaa puhelimeen mitään sovelluksia. Kysyin samalla huijarilta, josko hän voisi pyytää pankkia tarkistamaan roskapostikansionsa.

Screenshot23_2023_10_17.jpg

Taidan lopettaa tänään tähän. Tämä kyllä tuntuu vähän siltä, että tämä koko homma jää tähän. Se siitä tavoitteesta sitten, perkele!


Keskiviikko 18.10.2023: Huijarilta ei ole tullut viestiä. Kello on jo yli seitsemän. Hän taisi luovuttaa tämän hahmon suhteen. Voi perkele sentään!


Torstai 19.10.2023: Huijarilta ei ole vieläkään tullut viestiä. Taisi tämä homma olla siinä tällä kertaa. Melko vituiksi meni sitten ja ainoastaan sen takia, ettei sähköpostit mene perille. Voi perkele sentään!


Perjantai 20.10.2023: Lähetin Marialle vielä viestin. Kysyin, miksen ole kuullut hänestä useaan päivään. Kysyin myös, josko hän olisi kuullut pankista mitään. Saattaa olla, ettei vastausta tähän enää kuulu.

Screenshot24_2023_10_20.jpg


Lauantai 21.10.2023: Huijarilta ei ollut tullut enää mitään vastauksia mihinkään viestiini. Poistin ensin kaikki vastaanotetut ja lähetetyt viestit molemmista sähköpostilaatikoista. Sen jälkeen tyhjensin roskakorin ja lopulta poistin koko sähköpostitilin.

Tämä huijarin huijaus meni kyllä niin vituilleen kuin se voi vaan mennä. Jotenkin omituista, etteivät viestit menneet perille. Olisi kyllä todella mielenkiintoista tietää mistä ihmeestä tuollainen voi johtua.

Samoiten olisi mielenkiintoista tietää, miksi huijarilta tuli viestejä keskellä yötä ja aamuyöstä. Mahtoiko hän olla matkoilla tuona aikana jossain eri aikavyöhykkeellä? Nämä taitavat olla sellaisia kysymyksiä, joihin en tule saamaan ikinä vastauksia.