Torstai 26.10.2023: Sain tänään vasta luotua uuden sähköpostiosoitteen. Eihän siihen mennytkään kuin kolme päivää. Joka perkeleen kerta palvelu valitti, että IP-osoitteeni on estetty. En oikein ymmärrä tätä. Viime kerralla homma onnistui jo toisella yrittämiskerralla.

Sähköpostiosoitetta ei ole vielä aktivoitu. Siihen saattaa pahimmillaan mennä 48 tuntia.

Tällä kertaa ajattelin keskittyä huijarin IP-osoitteen hankkimiseen. En siksi aio välittää lainkaan siitä, jos homma etenisikin nopeasti.

Tuntuu jossain määrin turhalta kehitellä tällaisia tavoitteita ja suunnitelmia. Mikään ei ole missään vaiheessa koskaan mennyt tämän huijarin kanssa suunnitelmien mukaan, eikä mitään tarkempaa tietoa huijarista ole koskaan selvinnyt.


Perjantai 27.10.2023: Sähköpostitiliä ei ole vieläkään aktivoitu. Homma alkaa siis vasta joskus myöhemmin.


Lauantai 28.10.2023: Yritin kirjautua sähköpostiin useaan kertaan, mutta joka kerta se valitti vääristä tunnuksista. Lopulta se meni jonkinlaiseen lukkotilaan. Hommaa pitää siis yrittää myöhemmin uudelleen. Perkele sentään näiden kanssa.


Sunnuntai 29.10.2023: Loin uuden sähköpostitunnuksen, mutta senkin aktivoimiseen saattaa mennä 48 tuntia. Näistä viivytyksistä johtuen aion vetää huijarin huijauksen niin nopeassa tahdissa läpi kuin vain voin ilman minkäänlaisia viivytyksiä. Tavoitteena yksinkertaisesti jo aiemmin mainittu IP-osoitteen hankkiminen.

Ehdin tässä näiden sähköpostiosoitteiden sekoiluiden aikana ajatella toisenlaistakin vaihtoehtoa. Josko ottaisin takaisin käyttööni jonkun jo aiemmin käyttämäni tunnuksen, mutta vaihtaisin siihen vain osoitteen. Se maksaisi 3€ ja olisi vuoden verran voimassa. Sillä hinnalla osoitteita saisi 15 kappaletta.

Kävin tämän uuden sähköpostitilin asetuksia läpi ja muutin sen väriteeman tummaksi. Huomasin samalla, että tuon käyttämäni sähköpostipalvelun saa muutettua myös suomenkieliseksi. Täytyypä kokeilla.


Tiistai 31.10.2023: Pääsin vihdoin kirjautumaan uuteen sähköpostiini niin, ettei ilmoitusta sen aktivoimattomuudesta tule. Lähetin samalla uuden viestin Marialle. Kirjoitin sen kokonaan uudella tyylillä, jottei huijari varmasti tajua minun olevan sama henkilö kuin joskus aiemmin.

Jostain syystä aiemmin muuttamani asetus sähköpostipalvelun väriteemasta ei ole pysynyt voimassa. Mistähän se mahtaa johtua?

Screenshot01_2023_10_31.jpg


Sunnuntai 5.11.2023: Huijari ei ole vieläkään vastannut. Lähetin hänelle vielä kysymyksen perään. Kirjoitin sen huonolla englannilla, jotta en vaikuttaisi samalta henkilöltä kuin aiemmilla kerroilla. Tästä on tosin jotenkin sellainen kutina, ettei huijari enää vastaa.

Screenshot02_2023_11_05.jpg


Keskiviikko 8.11.2023: Huijarilta ei ole vieläkään tullut vastausta. Eiköhän tämä homma sitten ollut tässä. Se niistä tavoitteista ja hienoista suunnitelmista.

Vaikuttaa vahvasti siltä, että huijari on lopettanut touhunsa. Tarkistin hänen käyttämänsä bitcoin-lompakkonsa. Ensimmäiseen niistä ei ole vieläkään tullut lisää rahaa viime toukokuun alun jälkeen.

Toiseen puolestaan on tullut viimeksi 5.11.2023 eli kolme päivää sitten. Vaikuttaisi siltä, että huijarin touhu kyllä jatkuu, mutta uskoisin hänen keskittyneen johonkin muuhun huijaukseen kuin tähän Maria Zakharovan tarinaan.

Harmillisesti en tiedä, mikä tämä uusi huijaus on. En voi näin ollen jatkaa tämän huijarin huijaamista. Perkele sentään.

Kaikki tämä tarkoittaa samalla sitä, että tämän blogin kirjoittaminen loppuu. Tai jää vähintään tauolle. Jatkan heti, jos löydän uuden huijarin huijattavaksi. Kiitos, anteeksi ja näkemiin.