Perjantai 15.12.2023: Ajattelin ottaa käyttöön lisää aiemmin käyttämiäni sähköpostitilejä huijarin huijaamiseksi ja sekoittamiseksi. Tällä kertaa otin käyttöön jo ensimmäisen huijarin huijaamisessa käyttämäni sähköpostitilin. Tämä taitaa olla jo neljäs huijarin huijaus tälle huijarille.

Tämä hahmo on ruotsalainen rakennusmies Dhurgham Abbas. Samaa sähköpostia käyttäen olen ollut milloin Marko, milloin Antti. Nyt on kuitenkin pakko palata Dhurghamiksi, koska minulla on sellaisen henkilön passista kuva. Perhanan kätevää, että en ole mennyt poistelemaan näitä aiemmista huijauksen huijauksista jääneitä tietoja. Nyt niille on käyttöä.

Passport_2023_12_15.jpg

Näistä on pakko pitää kirjaa huolella, ei näissä muuten pysyisi perässä lainkaan.

Lähetin huijarille nyt ensimmäisen viestin. Täytin siihen kaikki pyydetyt tiedot tietenkin. Ja lisäsin liitteeksi sen tärkeimmän eli kuvan passista. En usko, että tämä huijauksen huijaus menee eteenpäin lainkaan ilman passin kuvaa.

Screenshot01_2023_12_15.jpg

Tämän huijarin huijauksen kanssa en aio pitää mitään kiirettä. Saattaa tosin olla, että koska tämä on huijarin huijauksista jo neljäs, loppuu tämä vähän ennen aikojaan jopa. Olen kuitenkin iloinen siitä, että näitä on näin monta nyt. Edellisen huijarin tapauksessa minua jäi vähän vituttamaan se, että homma loppui jo kolmannen kerran jälkeen. Nyt näitä on kerralla jo sen verran, että ei haittaa, vaikka yksi menisikin vituiksi.


Lauantai 16.12.2023: Huijarilta oli tullut viesti. Se oli jälleen identtinen edellisten vastausten kanssa. Tässäkin viestissä pyydetty summa on $325. Epäilisin huijarille käyneen jonkinlainen vahinko ensimmäisen viestin kanssa, jolloin summa oli $225. Tai ehkä inflaatio on nostanut huijareidenkin hintoja.

Screenshot02_2023_12_16.jpg

Vastasin nyt huijarin viestiin parilla kysymyksellä. Lähetin viestin samaan aikaan Laurenin viestin kanssa, jotta huijarin päässä näyttäisi siltä, että olemme kaksi eri ihmistä. Tätä temppua ei tosin pidä mennä tekemään toista kertaa.

Pyysin huijarilta pankkiyhteystietoja palkkion maksamiseksi. Tottakai tiedän jo tässä vaiheessa, ettei sitä makseta sitä kautta. Mutta huijari ei tiedä minun tietävän.

Mainitsin viestissäni vittuillakseni myös huijarin mainitseman 72 tuntia. Sitä en ole maininnut missään muussa viestissä. Saatan vetää siitä hieman toisenlaisempaa linjaa tämän hahmon viestittelyyn huijarin kanssa. Ehkä tämä hahmo voisi hieman hötkyillä asian kanssa. Ihan vaan vittuillakseni tietenkin.

Screenshot03_2023_12_16.jpg

Edellisestä viestistä on nyt monta tuntia. Huijarilta tuli nyt viesti, jossa hän kertoi pankkiyhteystiedot. Lähettämällä $325 tuolle tilille saisin isot rahat itselleni myöhemmin. Tämä on identtinen muiden hahmojen saaman viestin kanssa. Enää ei lähetellä mitään kuvia Itunesin lahjakorteista, kuten ensimmäisellä kerralla. Se on hyvin harmillista.

Screenshot04_2023_12_16.jpg

Nyt sitten pitäisi keksiä jotain nerokasta lähetettäväksi huijarille. Sen pitäisi olla jotain sellaista, josta keskustelu tulee vielä jatkumaan pidempään. Tähän mennessä kaikki tämän päivän viestittelyt huijarin kanssa ovat katkenneet vähän liian nopeasti.

En mielestäni keksinyt mitään kovin nerokasta, mutta ainakin tämä saattaa vähän pidentää keskustelua. Kysyin syytä sille, miksi vastaanottajana ei ole kansainvälinen rahasto. Lisäksi ihmettelin, miksei vastaanottajan nimi ole Kristalina. Saattaa olla, että huijari alkaa jo vähän epäillä tätä hahmoa. Näitä häntä kusettaneita on jo kolme tänään.

Screenshot05_2023_12_16.jpg

Huijarista ei ole kuulunut nyt mitään vähään aikaan. Hän ei ole vastannut muillekaan hahmoille. Hän on joko tekemässä jotain muuta tai sitten hän tajusi tämänkin hahmon kusettavan häntä.

Olipa päivä. Tuli kusetettua huijaria oikein kunnolla, vaikka välillä meinasikin tulla kiire ja sekaannus useiden hahmojen takia. Sain silti hyvät naurut muutamaan otteeseen. Selvitin senkin, että hän on kiinalainen. Se on mielestäni jo jotain, vaikka tuurilla tuo asia selvisikin.

Taidan lopetella tältä päivältä tähän ja painua saunaan.


Sunnuntai 17.12.2023: Huijari vastasi, että pankkitiedot kuuluvat kyllä kansainväliselle rahastolle. No eihän siinä sitten. Ei muuta kuin palkkioita maksamaan.

Screenshot06_2023_12_17.jpg

Kävin eilen jo jossain vaiheessa hakemassa netistä kuvan jonkin ruotsalaisen pankin kuitista. Siinä oli summana 900 kruunua. Sitten lähetin tuon kuvan huijarille ja väitin, että 900 kruunua on $325 dollareina.

Receipt-20ufn-019248yfn094-451fFXD-D_202

Sanoin toivovani, ettei 72 tuntia ole vielä kulunut umpeen. Ihan vain vittuillakseni tietenkin.

Screenshot07_2023_12_17.jpg

Tässä odotellessa viestiä huijarilta tarkistin, josko minulla olisi vielä tallessa jokin hahmo. Muistin, että olin luonut yhden hahmon edellisen huijarin tapauksessa lakimieheksi. Näin olin tehnytkin, mutta olin jo mennyt poistamaan tuon sähköpostitilin. Muita hahmoja ei ollut. Olisin halunnut vielä jatkaa tämän huijarin huijaamista. Samalla olisin voinut varmistua siitä, pyörittääkö hän tätä huijausta enää. Minun pitäisi siis luoda kokonaan uusia hahmoja jatkaakseni tätä huijarin huijaamista.

Huijarilta tuli nyt vihdoin viesti pitkään aikaan. Se on itseasiassa sama, mikä tuli Laurenille. Viestissä pyydetään lukemaan viestin liitteenä oleva tiedosto ja tarkistamaan, onko sillä mitään tekemistä maksun kanssa. Totta puhuttuna en nyt ymmärrä yhtään, mitä huijari oikein hakee tällä.

Screenshot08_2023_12_17.jpg

Hän on nyt selkeästi jotenkin pettynyt, ehkä jopa katkera. Hän vaikuttaa yrittävän vielä ehkä jotain kostoa. Mutta ei näillä menetelmillä vielä oikein voi mitään kostoa tehdä. Itseasiassa yrittäessään kostoa minulle hän tuhlaa vain aikaansa ja se on minun kostoni hänelle. Eikö hän tajua? Vitun tyhmä huijari, itse tekee itselleen tämän.

Piti ihan tarkistaa, mitä lähetin hänelle viimeksi tällä hahmolla. Se oli vain netistä revitty kuitti jostain. Sitäkö huijari haluaa minun katsovan?

Vastasin huijarille tarkistaneeni asian. Toistin maksun olleen 900 Ruotsin kruunua. Väitin olevani hämilläni ja kysyin, onko maksussa jotain vikaa. Kaikkien muiden hahmojen suhteen olen jo oikeastaan melkein luovuttanut, mutta tämän hahmon suhteen aion jatkaa keskustelua vielä niin pitkään kuin vain voin.

Screenshot09_2023_12_17.jpg


Maanantai 18.12.2023: Huijari oli kuin olikin vastannut vielä viestiini. Hän mainitsi jonkin päivämäärän, joka on mennyt jo aikaa sitten. Oletettavasti sellainen päivämäärä oli lähettämässäni kuitissa. Hän kysyi vielä lopuksi, olenko kunnossa.

Screenshot10_2023_12_18.jpg

Vastasin, että minulla on kaikki hyvin elämässä. Kysyin vastavuoroisesti hänen vointiaan. Sanoin, että hän voisi kertoa minulle luottamuksella asioita. Minä en kertoisi kenellekään. Jätin tarkoituksella lähettämättä kuvan kuitista vielä tässä vaiheessa. Saattaa olla, että sellainen pitää hänelle vielä lähettää tänään tai viimeistään huomenna.

Screenshot11_2023_12_18.jpg

Huijari ei ole vastaillut tänään enää pitkään aikaan millekään hahmolle, joten taidan sulkea sähköpostiohjelman tältä päivältä.