Maanantai 25.12.2023: Huijari ei ole vastannut vielä. Täydentelin tänään eilen luomieni hahmojen tietoja ja lähettelin ensimmäiset viestit huijarille.

Tässä on ollut sellainen ikävä pieni kutina siitä, ettei huijari enää ehkä vastaisikaan millekään hahmolle. Olen tosin monesti näin luullut ennenkin ja silti huijari on vastannut. Nähtäväksi jää, miten tällä kertaa.


Tiistai 26.12.2023: Huijari oli vastannut Brydgesille, toiselle uusista hahmoista, mutta ei tälle hahmolle. Hän on siis paikalla, mutta tietoisesti jätti vastaamatta. Tämä on hyvin omituista. Onko hän ehkä tajunnut tämän hahmon huijariksi?

Tarkistin, mitä olin lähettänyt huijarille viimeksi. Se oli ehkä jotain niin älyvapaata, että ehkä huijari on tullut epäluuloiseksi tämän hahmon suhteen. Se ei ollut kuitenkaan mitään sellaista, ettenkö voisi vielä lähettää hänelle viestiä ja kertoa hänen pankkitilin jäädytetyn.

Etenin suunnitelman mukaan ja lähetin hänelle viestin, jossa kerroin hänen pankkitilinsä jäädytetyn. Ihmettelin viattomana mitä minun pitäisi nyt tehdä. Vielä enemmän viattomammalta vaikuttaakseni kysyin huijarilta, että mitä sellainen tilin jäädyttäminen oikein mahtaa tarkoittaa.

Screenshot17_2023_12_26.jpg

Yksi tällainen viesti ei välttämättä tee huijarin päässä vielä mitään. Mutta jos hän saa toiselta hahmolta toisen vastaavan, voi olla, että hän panikoi. Yleensä panikoidessaan ihminen menettää järkensä hetkellisesti. Sen seurauksena voi tapahtua ihan mitä tahansa. Pahoin pelkään, että tässä tapauksessa viestittely huijarin kanssa loppuu tähän.


Torstai 28.12.2023: Huijari oli vastannut eilen illalla taas Brydgesille, mutta ei tälle hahmolle. En totta puhuakseni enää muistanut mitä tämä hahmo on huijarin kanssa viimeksi keskustellut.

Kävin läpi kaikki edelliset keskustelut. Sivuhuomiona voin sanoa, että keskustelu huijarin kanssa onkin pitkittynyt melko hyvin tämän hahmon kanssa.

Huijari on siis pyytänyt viime lauantaina jo todistetta maksusta, enkä minä ole sitä hänelle lähettänyt. Sen sijaan olen pyrkinyt pitkittämään keskustelua kysymällä mistä sellaisen todisteen voisi saada. Uskoisin huijarin luovuttaneen tämän hahmon suhteen.

Olen pyrkinyt jo toissapäivänä antamaan huijarille sellaisen vaikutelman, ettei hänen pankkitilinsä Yhdysvalloissa ole toimiva. Jotenkin nämä huijarit vain onnistuvat aina väistämään kaikki etukäteen suunnittelemani jekut ja höynäytykset tavalla tai toisella. Tässä tapauksessa toisella, eli jättämällä leikin kesken.

Minulle jäi tässä kyllä nyt täysin epäselväksi, onko huijari tajunnut minun vain pitkittävän keskustelua turhaan. Jotenkin sellainen kutina, että on. Valitettavasti.

Ajattelin silti kokeilla vielä kepillä jäätä ja kysyä onko huijari mahdollisesti paikalla ja voisiko hän auttaa asiaani eteenpäin.

Screenshot18_2023_12_28.jpg


Perjantai 29.12.2023: Huijarin viimeisimmästä vastauksesta tälle hahmolle on melkein viikko, joten hän tuskin enää vastaakaan. Niin valitettavaa kuin se onkin. On siis aika laittaa tämän hahmon tarina purkkiin.