Lauantai 30.9.2023: Lakimieheltä oli tullut jo eilen vastaus eiliseen viestiini. Se oli hänen hinnastonsa. Perhana, tämä etenee nyt ihan liian nopeasti. En ole edes keksinyt mitään hyvää juonta huijarin huijaamiseksi.

Screenshot23_2023_09_30.jpg

Myös Marialta oli tullut viestiä. Hän kiitteli kovasti minua. En oikein tajunnut, että mistä syystä. Hän kertoi myös, että haluaisi homman pysyvän meidän kahden välisenä asiana. Joten päätin ottaa mukaan oman lakimiehen.

Yritin taas luoda uutta sähköpostitiliä omalle lakimiehelle. Se ei onnistunut, koska palvelun mukaan tunnus on jo käytössä. Yritin sitten kirjautua sillä tunnuksella palveluun, mutta sekään ei onnistunut. Perkele, miten yhden sähköpostiosoitteen luominen voi olla näin vaikeaa?

Marian viestissä kerrottiin myös, että hän on sairaana ja sairaalassa. Jaahas, se on tämä tarina taas. Huijari hakee tällä selvästi jonkinlaista sääliä tai myötätuntoa.

Screenshot24_2023_09_30.jpg

Voihan persereikä sentään. Olen nyt jumissa tämän homman kanssa. En saa luotua sähköpostitiliä omalle lakimiehelle ja Metro-pankin lakimieheltä on tullut jo hinnastokin. Taidan kokeilla jotain toista palveluntarjoajaa.

Sain nyt uuden sähköpostiosoitteen luotua. Jouduin käyttämään omaa sähköpostiosoitetta sen toipumisosoitteena. Kaikkia muita sähköpostiosoitteita olen jo käyttänyt. Perhana sentään. Tämä pitää sitten muistaa, ettei mene käyttämään tätä sähköpostiosoitetta missään muualla.

Oman lakimiehen nimi on nyt sitten Aoibheann Ní Bhroin. Hän on Irlantilainen nainen. Kaivoin netistä kuvan hänen passistaan jo eilen. En usko, että tälle kuvalle tulee välttämättä tarvetta edes. Onpa nyt sitten kuitenkin varulta olemassa. Hän saakin astua näyttämölle melko pian.

Huomasin viestiä kirjoittaessani, että huijarin kertomissa maksuissa on kaikki rahayksiköt kohdillaan, eikä laskuvirheitä ole. Voi persereikä sentään, olen mennyt opettamaan huijarille nämä viime kerralla. Näkisin tämän vain huonona asiana.

Lähetin nyt Marialle viestin, jossa kerroin olleeni hoitamassa jotain tiineenä olleena tammaa kaukana kotoa. Se oli sitten tekosyy sille, etten ole ehtinyt vastaamaan hänen viesteihinsä. Perään laitoin viestiä, että olen vastaanottanut lakimiehen hinnaston, ja että oma lakimiehemme olisi halvempi kuin tämä Metro-pankin tarjoama. Annoin Marian ymmärtää, että kuvittelen hänen maksavan tämän laskun.

Screenshot25_2023_09_30.jpg

Minulle selvisi juuri, että käyttämäni sana "stallion" tarkoittaa suomeksi oria, ei tammaa. Mutta ori on urospuoleinen. Kerroin siis huijarille orin olevan raskaana. On melkoinen ihme, jos tämä eläinlääkäri saa homman hoidettua seitsemässä tunnissa. Voi vittu, tuli sitten tällainenkin kirjoitettua huijarille. No, ei hän ole ennenkään mitään yksityiskohtia huomannut.


Sunnuntai 1.10.2023: Huijarilta ei ole tullut minkäänlaista viestiä eilen, eikä tänään. Ajattelin laittaa viestiä Marialle ja kysyä missä mennään.

Ihmettelen tässä nyt hieman sitä, mikä mahtaa olla viiveen syy. Viime kerralla huijari piti monta päivää hiljaiseloa ja lopulta sitten syytti minua siitä, että vastaan hänen viesteihinsä niin hitaasti. Joka kerta syynä hänen viivästelyihinsä oli se, että hän oli sairaalassa. Tässä tapauksessa hieman pelkään, että puheeni omasta lakimiehestä on saattanut säikäyttää huijarin.

Lähetin hänelle nyt viestin, jossa kysyin viiveelle syytä. Lisäksi toivotin hänelle pikaista paranemista. Pyrin pitämään viestin sävyn ystävällisenä ainakin vielä toistaiseksi, jotta huijarilla pysyisi yllä kuvitelma ystävällisestä naishenkilöstä.

Screenshot26_2023_10_01.jpg

Maria vastasi viestiini ja voi veljet, miten voi kaveri olla pihalla asioista. Ja voi helvetti, miten paskaa englantia taas hänen viestissään onkaan. Ja sitä on pitkästi.

Hän siis ilmeisesti luulee minun olevan lakimies. Tämä siitä huolimatta, että olen kertonut hänelle useita kertoja kaikenlaisia eläintarinoita. Lisäksi viestissään hän kertoi olevansa sairaalassa. Hänet kuulema operoidaan pian. Siksi viestittelyyn tulee muutaman päivän viive. Aion pitää huolen siitä, että tätä viivettä ei välttämättä tule. Siis jos se minusta yhtään riippuu.

Hän keksi myös tekosyyn sille, että kukaan Lontoon ulkopuolinen lakimies ei voi hoitaa tätä hommaa. Syy on yksinkertaisesti Venäjälle asetetut sanktiot. Omituista tässä on nyt se, että hän on kuulema Venäjällä, rahat Lontoossa, mutta silti niitä ei voi siirtää Lontoosta mihinkään. Ymmärtäisin tässä olevan ongelmaa, jos rahat olisivat Venäjällä. Ehkä en ymmärtänyt huijarin viestiä kunnolla. En oikeastaan edes jaksanut lukeakaan sitä kunnolla. Tuo kohta huijarin viestissä on muutenkin melko sekava. Jossain kohdassa lukee, että hän on Venäjällä, mutta hän ei kuitenkaan voi matkustaa Lontoon ulkopuolelle.

Kovasti hän vielä viestin lopussa sanoo luottavansa minuun ja haluaa pitää asian meidän kahden välisenä. Omituisinta tässä on se, että viestin loppupuolella hän puhuu minun lakimiehestä. Alussa minä olin se lakimies. Mitä vittua?

Screenshot27_2023_10_01.jpg

Monesti ihmettelen sitä, miten kukaan voi haksahtaa näihin huijauksiin. Ainakin tämän huijarin englannin osaaminen on niin huonolla tasolla, että en ole varma voiko hänen kirjoituksiaan edes sanoa englanninkielisiksi.

Vaikuttaa nyt kovasti siltä, että en saa tätä suunnittelemaani omaa lakimiestä väännettyä kuvioihin mukaan. Voin ehkä käyttää häntä jossain toisessa huijarin huijauksessa myöhemmin.

Taidan olla taas hieman jumissa tämän tarinan kanssa. En nyt oikein keksi, miten edetä tämän kanssa niin, että se pitkittyy mahdollisimman kauan.

Sain nyt kehitettyä jotain selostusta tarinan jatkoksi. Valitettavasti tämä tuntuu jotenkin väkisin väännetyltä.

Kerroin Marialle viestissäni, että en minä ole mikään lakimies. Kerroin myös, että minulla ja miehelläni on eläinlääkärin vastaanotto ja klinikka yhteisomistuksessa. Mainitsin tarkoittaneeni klinikan talousasioihin käyttämäämme lakimiestä aiemmissa viesteissäni. Sanoin odottavani hänen vastaustaan ennen kuin teen mitään muuta. Ihan vain vittuillakseni tietenkin. Tässä saattaa olla pieni mahdollisuus siihen, että huijarilla palaa hihat taas. Se olisi mahtavaa.

Viestin loppuun kirjoitin tietäväni erään Moskovalaisen sairaalan ja kysyin häneltä, missä sairaalassa hän Venäjällä on. Väitin itsekin olleeni kerran eräässä Moskovalaisessa sairaalassa. Hain tällä vähän sitä, että hän saattaa ehkä säikähtää. Hän tuskin tietää yhtäkään sairaalaa Venäjältä. Voi olla, ettei hän tiedä edes yhtäkään kaupunkia Venäjältä. Moskovan ehkä korkeintaan. Jos oikea Maria Zakharova joutuisi jostain syystä sairaalaan, luulisin hänen päätyvän johonkin Moskovalaiseen sairaalaan operoitavaksi.

Mainitsin myös toivovani, että hänen leikkauksensa menee hyvin, eikä mitään komplikaatioita ilmene. Täytyy pitää yllä kulissia siitä ystävällisestä naishenkilön hahmosta, jonka alussa valitsin.

Screenshot28_2023_10_01.jpg

Ajattelin lähettää lakimiehelle viestiä ja kysyä kuinka rahat maksetaan. Tarkoitus on varmistaa, että huijarin bitcoin-lompakon tunniste on pysynyt samana, jotta voin seurata sitä netissä. Mutta ennen viestin lähettämistä huomasin, että hänen nimensä onkin muuttunut. Siihen on tullut r-kirjain takaisin ja loppuun on lisääntynyt nimi Hazard. Nyt tuo nimi on sama kuin viime kerrallakin.

Lähetin lakimiehelle nyt tuon suunnittelemani viestin ja kysyin, miten hänen palkkionsa maksetaan. Kerroin, että välitän tämän viestin sitten Marialle. Ihan vain vittuillakseni tietenkin. Lakimies ei voi mielestäni sanoa oikein mitään siihen, kuka ne hänen palkkionsa oikein maksaa. Mutta todennäköisesti hän kuitenkin kertoo tuon bitcoin-lompakon tunnisteen hyvin mielellään.

Screenshot29_2023_10_01.jpg

Tässä välissä aion kaivella netistä jonkin nettisivun, jolla noita bitcoin-siirtoja voi katsella. Tämän on oltava tietenkin eri kuin viime kerralla käyttämäni.

No siinä ei kauan mennyt. Näitä palveluja näyttäisi olevan netti puolillaan. Valitsin nyt sitten seuraavan listassa. Se on nyt sitten bitcoinexplorer.org. Tämä vaikuttaa ehkä sekavammalta kuin aiemmin käyttämäni blockchain.com.

Kello on nyt hieman yli kolme. Laitoin juuri sähköpostiohjelman kiinni, koska en aio odotella huijarin vastauksia tänään yhtään kauempaa. Minulla on kyllä parempaakin tekemistä.