Lauantai 16.12.2023: Huijarilta tuli vastaus eiliseen viestiini. Se oli tullut jo eilen. Hän sanoi, että ilmoittaisin hänelle mahdollisimman pian kortin saatuani. Hän myös pyysi minua ilmoittamaan hänelle pankkitilini tiedot, jotta maksu voidaan suorittaa tililleni.

Screenshot07_2023_12_16.jpg

Kävin latailemassa netistä ison kasan kuvia Itunesin lahjakorteista. Näistä pitää nyt sitten katsella sopivin lähetettäväksi huijarille. Suurimmassa osassa netissä olevissa kuvissa tuntui olevan jokin rahasumma merkittynä korttiin. Latasin niitä silti, koska ajattelin ehkä muokata niitä itse sopivammiksi. Nyt en aio sellaista kuitenkaan tehdä, vaan lähetän huijarille sellaisen kuvan kortista, jossa ei ole summaa mainittu lainkaan.

Itunes_2023_12_16.jpg

Huijari pyysi liittämään myös pankkitilini tiedot. Mistä perkeleestä sellaiset nyt yhtäkkiä repäisen? Ei mutta minullahan on sen edellisen huijarin lähettämän pankkitilin tiedot jossain ylhäällä. Kaivelen ne tälle huijarille jostain.

Hetki meni, mutta löysin nuo tiedot. Ei mutta perkele, nämähän viittaavat italialaiseen pankkiin. Taidan heittää huijarille täysin satunnaisen pankkitilin numeron. Tuskin hän sitä mistään tarkistaa. Taidan itseasiassa vain muuttaa tuon italialaisen pankkitilin etuliitteen kanadalaiseksi etuliitteeksi. Piti tässä äsken tarkistaa sekin, että minkäs maalainen tämä hahmo olikaan.

Kaivoin netistä myös Kanadan pankin katuosoitteen ja lisäsin viestiini. Tuskin huijari sitä tarkistaa, mutta lisäsin nyt silti vaikuttaakseni olevani todella tosissani asian kanssa.

Screenshot08_2023_12_16.jpg

Huijarilta meni jonkin aikaa vastata viestiini. Epäilen sen johtuvan siitä, että lähetin tässä välissä muista sähköposteista viestejä hänelle. Hän kysyi viestissään yksinkertaisesti kuinka paljon latasin lahjakortille rahaa. Hah, kuulostaa siltä, ettei lahjakortti ole ehkä toiminut. Nyt hieman hymyilyttää. Tämä on sitä tämän harrastuksen parasta antia.

Screenshot09_2023_12_16.jpg

Ennen kuin ehdin vastata huijarille häneltä ehti tulla toinenkin viesti. Hän kertoi, etteivät he hyväksy lahjakortteja, jotka ovat käytettyjä. Nyt hymyilyttää vielä enemmän.

Screenshot10_2023_12_16.jpg

Vastasin vittuillakseni huijarille tuohon ensimmäiseen viestiin ensin. Vastasin summan olleen $300. Kysyin vittuillakseni, oliko se jotenkin väärä summa.

Screenshot11_2023_12_16.jpg

Vastasin toiseen viestiin kysymällä, että mitä huijari oikein tarkoittaa. Ihmettelin vielä perään, että kuka sen kortin on sitten oikein käyttänyt. Ihan vain vittuillakseni. Perhana, tämähän meinaa jo naurattaa.

Screenshot12_2023_12_16.jpg

Häneltä tulikin viestiä melko nopeasti takaisin. Hän pyysi kuitista kuvaa.

Screenshot13_2023_12_16.jpg

Vastasin, ettei minulla ole mitään kuittia. Heitin sen pois jo eilen. Kysyin vielä perään, että onko asiassa jokin ongelma vaikuttaakseni viattomalta. Ihan vain vittuillakseni. Tarkistin tässä välissä myös muiden hahmojeni sähköpostit, mutta niihin huijari ei ole vastannut vielä. Hän taitaa olla nyt hieman kiireinen muissa puuhissa. Sanoisin myös, että hieman vittuuntunutkin.

Screenshot14_2023_12_16.jpg

Hän pyysi uudelleen minua toimittamaan hänelle kuvan kuitista sähköpostilla. Näissä viesteissään häneltä on jäänyt kokonaan pois alussa olleet kaikenlaiset viralliselta vaikuttavat tervehdykset ja muut vastaavat. Uskoisin hänellä palavan hermo tässä vaiheessa melko tehokkaasti. Ainakin hän vaikuttaa vähintään hermostuneelta.

Screenshot15_2023_12_16.jpg

Kerroin hänelle vielä kerran, ettei minulla ole mitään kuittia. Miten hän ei voi uskoa sitä kerralla?

Screenshot16_2023_12_16.jpg

Luulin hänen jo luovuttaneen, mutta hän kertoikin, ettei maksua voida suorittaa ilman toimivaan lahjakorttia. Hän pyysi vielä kerran kuittia lahjakortista. Miten tyhmä hän oikein on? Jos sanon, että olen heittänyt sen jo pois, niin miten se voisi jostain vielä ilmaantua.

Screenshot17_2023_12_16.jpg

Kysyin vielä huijarilta, että enkö nyt saakaan isoa summaa rahaa. Ihan vain vittuillakseni tietenkin. Saa nähdä tuleeko tähän enää vastausta.

Screenshot18_2023_12_16.jpg

Laitoin vielä toisenkin viestin perään ja kysyin, pitäisikö minun mennä takaisin kauppaan katsomaan, josko kuitti olisi vielä heidän roskiksessaan. Nyt olen varma, ettei huijari enää vastaa viestiini. On se sen verran älyvapaa jo.

Screenshot19_2023_12_16.jpg

Edellisen viestini älyvapaudesta huolimatta hän vastasi. Lähettämäni kortti on käytetty. Voi ei! Lisäksi siinä oli vain $65. Oi voi! Kaiken tämän vaivan hän on nähnyt ottaakseen selvää asiasta. Ja ihan turhaan. Hän liitti viestiinsä myös kuvakaappauksen, jossa kerrotaan kortin olevan käytetty.

Screenshot20_2023_12_16.jpg

Tämä kuvakaappaus onkin varsin paljastava. Kuvassa on vain yksi vähäsanainen rivi, mutta osa siitä on kiinaksi. Käänsin tuon kiinankielisen tekstin puhelimella. Siinä sanotaan vain "käytetty". Se ei itsessään kerro mitään, mutta tämä on vahva viittaus siihen, että huijari on siis kiinalainen. Jumalauta sentään, tässähän toteutuu tavoite, joka minulla oli edellisen huijarin suhteen.

Screenshot21_2023_12_16.jpg

Taidankin itseasiassa lähettää hänelle pienen ansan IP-osoitteen selvittämiseksi. Tämä on juuri se sama ansa, jonka suunnittelin lähettäväni edelliselle huijarille. Perhana, nyt muuten vähän jännittää.

Screenshot22_2023_12_16.jpg

Huijari ei ole avannut lähettämääni ansaa vielä, eikä vastannut viestiinkään. Tarkistin muidenkin hahmojeni sähköpostit. Niihinkään ei ollut tullut uusia viestejä. Mitähän ihmettä tässä nyt oikein tapahtuu...?

Olen järjestänyt tämän päivän kokonaan tämän huijarin kiusaamiseksi. Nytkö hän sitten lopettaa leikin kesken? Ja juuri kun minulla alkoi olla kivaa.

Meni pari tuntia ja huijarilta tuli viesti. Tämä viesti olikin hieman omituinen. Siinä on kerrottu maksutiedot, johon voin suorittaa tuon aiemmin mainitun maksun. Tämä huijari vaikuttaakin sopeutuvan ongelmatilanteisiin melko nopeasti. Voi vittu sentään.

Hän pyytää viestissään vielä todistetta siitä, että maksu on todella suoritettu. No mikäs sen mukavampaa. Tarkistin tässä välissä nopeasti, että huijari ei ole avannut aiemmin lähettämääni ansatiedostoa. Hän ei edes mainitse sitä viestissään lainkaan. Taidankin lähettää tuon ansan hänelle uudestaan. Toivottavasti huijari ei huomaa, että kyseessä on sama tiedosto.

Screenshot23_2023_12_16.jpg

Screenshot24_2023_12_16.jpg

Muistin juuri, että huijarihan sanoi jossain aiemmassa viestissään, että kansainvälisiä rahasiirtoja ei voida hyväksyä turvallisuussyistä. Voi perkele, siitä olisi voinut kysyä tarkemmin. Enää se ei onnistu tällä hahmolla, mutta onhan näitä hahmoja vielä jäljellä.

Kävin kaikki hahmoni läpi, eikä heille ole tullut tuota viestiä vielä. Voi perkele sentään. Homma meneekin nyt pykälää hankalammaksi.

Huijari ei ole vastannut pitkään aikaan. Saattaa olla, ettei hän enää vastaakaan. Keskustelu jäi silti mielestäni hieman kesken niin, että huijari voisi periaatteessa vielä vastata myöhemmin. Taidan kuitenkin sulkea nyt kaikki sähköpostiohjelmat.

Nyt taitaa olla hetki, jolloin kaikkien hahmojen tarinat ovat ohi. Huhuh, tähän menikin koko päivä. Kävin tosin jossain välissä hakemassa saunaoluet. Kohta voisin mennä saunomaan. Tämän päivän huijarin huijaamiset olivatkin melko rattoisat. Hyvät naurutkin se tarjosi. Mahtava päivä hienon harrastuksen parissa.