Perjantai 6.10.2023: Huijarilta oli tullut viesti. Aivan kuten eilen ennakoinkin hän vaikutti vihaiselta. Hän tuntuu olevan todella herkästi hermostuvaa tyyppiä. Viestejä häneltä ei ollut kuitenkaan tullut kuin yksi. Siinä hän kovasti kyseli mitä on tapahtumassa ja kertoi, että en olisi vakavissani asian suhteen. Älä, ihanko totta? Tämä on niitä hetkiä, jolloin hieman hymyilyttää.

Screenshot47_2023_10_06.jpg

Lähetin Marialle viestin, jossa pahoittelin tapahtunutta kovasti. Selitin, että erään asiakkaan poni oli villiintynyt ja tallonut puhelimeni päälle. Siksi en voinut maksaa lakimiehen palkkioita. Lähetin samankaltaisen viestin myös lakimiehelle ja kysyin, josko voisin maksaa Paypalin kautta jotenkin muuten. Haen tällä sitä, että hän jakaa minulle Paypal-profiilinsa. Sen voin sitten käsittääkseni ilmiantaa.

Screenshot48_2023_10_06.jpg

Screenshot49_2023_10_06.jpg

Marialta tuli vastaus. Hän vaikuttaa jo todella vihaiselta. Hän toisti taas saman, etten ole muka tosissani asian kanssa. Tämä huijari on kyllä todella herkkä hipiäinen. Taidan antaa hänelle hieman toivoa vielä.

Screenshot50_2023_10_06.jpg

Kerroin Marialle, etten ymmärrä miksi hän on niin vihainen. Toistin puhelimeni olevan rikki. Siksi en voi maksaa Paypalin kautta. Kerroin kysyväni lakimieheltä, josko voin sittenkin maksaa bitcoinin kautta. Mainitsin myös olevani erittäin tosissani asian suhteen. Saattaa olla, ettei hän välttämättä enää usko tätä väitettä.

Screenshot51_2023_10_06.jpg

Sitten lähetin viestiä lakimiehelle ja kysyin, josko voisin maksaa palkkiot bitcoinin kautta. Tässä vaiheessa saattaa huijarilla palaa käpy melko tehokkaasti. Hänet on jostain syystä todella helppo saada suuttumaan.

Screenshot52_2023_10_06.jpg

Lakimies vastasi bitcoin-lompakon tunnisteella. Hah, tiesin, että hän vastaa vielä. Hän ei voi selkeästikään vastustaa rahaa. Hänen viestissään oli bitcoin-lompakon tunniste ja sama kuvatiedostossa QR-koodina. Tuo QR-koodissa oleva tunniste on tosin eri kuin hänen viestissään. Tästä pääseekin vielä vittuilemaan viimeiset vittuilut ennen kuin hän lyö viestinnän kokonaan jäihin.

Screenshot53_2023_10_06.jpg

Screenshot53b_2023_10_06.jpg

Hänen sähköpostissaan mainitsemansa tunniste on se sama, mitä hän käytti viime kerrallakin. Siinä lompakossa ei ole tapahtunut mitään toukokuun jälkeen. Tässä toisessa lompakossa on sen sijaan yksi suorite syyskuun puolivälin paikkeilta. Sen perusteella ihmiset menevät vieläkin tämän huijarin ansaan.

Kysyin nyt tarkistaakseni, kumpaa osoitetta minun tulisi käyttää. Muuttelin molempaa osoitetta vähän ihan vain vittuillakseni. Jos minulla käy oikein hyvä tuuri, hän kopioi minun viestistäni nuo osoitteet jonnekin muualle. Siinä tapauksessa hänen huijauksensa menee tietenkin vituilleen. Se olisi tietenkin suotavaa.

Screenshot54_2023_10_06.jpg

Lakimieheltä tulikin vastaus tähän melko nopeasti. Lyhyesti se oli vain, että käytä kumpaa tahansa.

Screenshot55_2023_10_06.jpg

Kävin syömässä tässä välissä. Mietin samalla, miten saisin pitkitettyä tätä tarinaa vielä lisää. Maria olikin vastannut sillä aikaa. Onnistuin vittuilemaan huijarille jopa yrittämättäkin. Mahtavaa.

Viestissään hänellä vaikutti palaneen käpy jo todella pahasti. Hän valitteli kovasti viiveitä, joita olen aiheuttanut. Lyhyesti hänen viestinsä sisältö oikeastaan oli, että maksa nyt perkele. Hän uhkasi jopa jatkaa yksinään ilman minua, jos nyt en maksa. Huh, hurja mies!

Screenshot56_2023_10_06.jpg

Vastasin Marialle nyt, etten oikein ymmärrä häntä. Kerroin lakimiehen sanoneen, että bitcoineilla maksaminen on täysin ok. Sanoin katsovani netistä, kuinka bitcoineilla maksetaan. Väitin, etten ole ikinä käyttänyt bitcoineja. Selitin sillä hitauteni ja siitä johtuvan viiveen. Ja mitä Maria tekee sillä välin? Lähettää minulle vihaista sähköpostia. Mitä minun pitäisi siinä tilanteessa tehdä? Katsoa netistä nopeammin kuinka bitcoineilla maksetaan? Perhana, että tämä huijari osaa olla sitten todella kärsimätön.

Jatkoin vielä, että Maria ei voi jatkaa yksinään. Jos hän voisi, olisi hän jo tehnyt niin aikoja sitten. Jos hän ei kerta tarvitse minua, niin hän saa itse maksaa lakimiehen palkkiot. Alle kopioin lakimieheltä saamani bitcoin-lompakon tunnisteet, joita olin aavistuksen muokannut. Toivon hänen kopioivan ne tuosta jossain tilanteessa. Hyvä tuuria saa tosin olla, jotta näin kävisi.

Screenshot57_2023_10_06.jpg

Nyt taitaa olla hetki, ettei huijari enää vastaa minulle. Se on oikeastaan harmillista, sillä olisin halunnut jatkaa tätä keskustelua huomattavasti pidempään.

Perhana sentään, olin sittenkin väärässä. Marialta tuli aneleva viesti. Hän kyseli, mitä oikein tapahtuu. Se on hänen tapansa vaikuttaa syyttömältä asioihin. Lisäksi hän halusi liian pitkää. En tiedä mitä hän sillä tarkoitti, mutta kuulosti melko pervolta. Hänen englantinsa ei ole mitenkään täydellistä. Lisäksi lauseet tahtovat sulautua yhteen. Jännä huomata tästä viestistä, että hänen vihansa haihtui sekunneissa. Tämä tapahtui heti, kun väläytin hänelle olevani itse hieman ärtyneen oloinen. Tämä onkin loistava tieto jatkoa ajatellen.

Screenshot58_2023_10_06.jpg

Kysyin nyt Marialta, että eikö hän aiokaan maksaa lakimiehen palkkioita itse. Tivasin häneltä myös syytä tähän ja sanoin hänen sanoneen näin. Nythän tämä homma kääntyi kuin automaattisesti melko päälaelleen. Ja huijari teki sen ihan itse. Tässä vaiheessa jokaisen viestin jälkeen tuntuu, että se on viimeinen, eikä huijari enää vastaa. En malta odottaa hänen seuraavaa viestiä. Jännä nähdä, miten hän mahtaa hoitaa tämän tilanteen.

Screenshot59_2023_10_06.jpg

Olin hetken poissa ja huijarilta oli tullut hieman alistuneen oloinen viesti. Hän kertoi siinä kaikenlaisia syitä, miksei hän voi hoitaa asiaa yksinään.

Screenshot60_2023_10_06.jpg

Sanoin hänelle, että hän itse kertoi minulle jatkavansa yksin ilman minua. Kysyin vielä perään, että mitä se puhe sitten oli. Hän taitaa olla nyt hieman ahtaassa paikassa. Mutta tajuaako hän vieläkään, että tässä tarinassa hän ei saa senttiäkään?

Screenshot61_2023_10_06.jpg

Tämä tarina saattaa päättyä tänään. Loppu on selvästi jo lähellä. Todella vaikea sanoa tässä vaiheessa, vastaako huijari enää viestiini. Todennäköisyydet ovat tasan 50-50 molempien tapauksien puolesta.

Kappas perkele, vielä tuli viestiä Marialta. Ja tämä viesti oli pitkä. Näin pitkän viestin kirjoittamiseen on täytynyt mennä jo jonkin aikaa. Siinä kerrotaan oikeastaan koko tarina alusta asti. Hän on sittenkin huomannut, että olen alussa väittänyt olevani Kanadasta kotoisin. Perhana sentään, näiden yksityiskohtien kanssa pitää sittenkin olla tarkempi jatkossa.

Screenshot62_2023_10_06.jpg

En jaksanut lukea viestin sisältöä kokonaan. Se vaikutti olevan oikeastaan vain syyttelyä kaikesta mahdollisesta. Hän on huomannut, että hänelle vittuillaan. Mutta miten voisin olla vittuilematta? Hänelle vittuilua on sekin, että en kirjoita viestiä. Hänellä on palanut käpy nyt aivan selvästi melko pahasti. Loistavaa.

Samaan aikaan tuli myös viestiä lakimieheltä. Hän vain kertoi, että maksu pitäisi suorittaa seuraavien 24 tunnin sisällä. Muussa tapauksessa joutuisin vaihtamaan lakimiestä.

Screenshot63_2023_10_06.jpg

Mielestäni ainoa looginen vastaus tähän on kysyä, että voinko vaihtaa lakimiestä nyt heti vai pitääkö minun odottaa tuo 24 tuntia ensin.

Screenshot64_2023_10_06.jpg

Huijari vaikuttaa hieman epätoivoiselta. Lakimies vastasi viestiini väittäen, että oman lakimiehen pitäisi olla Lontoossa hoitamassa asioita. Hah, taisin onnistua pitkittämään keskustelua vielä edelleen, vaikka luulin sen päättyvän melko pian.

Screenshot65_2023_10_06.jpg

Lähetin nyt lakimiehelle viestin vittuillakseni pienen viiveen jälkeen. Sanoin soittaneeni omalle lakimiehelle ja keskustelleeni hänen kanssaan asiasta. Väitin oman lakimiehen olleen Cambridgessä jonkinlaisessa lakimieskonfferenssissa. Kysyin vittuillakseni, tietääkö huijari tätä. Väitin kyseessä olevan iso alan tapahtuma. Hänen on pakko vastata tietävänsä, jos hän nyt enää ylipäätään vastaa mitään.

Screenshot66_2023_10_06.jpg

Katsoin kartasta tuon Cambridgen. Se on noin 55 mailin päässä Lontoosta pohjoiseen, joten sieltä voi helposti ajaa seuraavaksi päiväksi pelipaikoille.

Sanoin viestissäni lakimiehelle vaihtavani hänet omaan lakimieheen. Hän olisi Lontoossa jo huomenna. Tällä koitin väistää sitä, että hän alkaisi vinkumaan tuosta 24 tunnin aikarajasta.

Jokohan tämä tarina olisi taputeltu? Vai vieläkö huijari tosissaan luulee saavansa minulta rahaa?

Lakimies vastasi lyhyesti, että tapaus on suljettu. Hah!

Screenshot67_2023_10_06.jpg

Tiedotin tästä käänteestä tietenkin Marialle myös. Hah, ihan niin kuin hän ei vielä tietäisi. Tästä eteenpäin juttua hoitaisi oma lakimiehemme. Sanoin hänen ottavansa homman haltuun huomenna. Laitoin viestin alkuun, että hyviä uutisia. Ihan vain vittuillakseni.

Screenshot68_2023_10_06.jpg

Nyt taitaa olla se hetki, jolloin homma on paketissa. Kyllähän tässä sai viestejä lähettääkin. Minulta meni tänään käytännössä koko ilta tähän. Aloitin heti töistä päästyäni. Kello on nyt 19:37. Monta tuntia siinä meni, mutta niin meni huijarillakin. Nyt on hyvä hetki sulkea sähköpostiohjelma. Olen tyytyväinen. Väsynyt, mutta tyytyväinen.

Kuvakaappauksien numeroinnin perusteella viestejä lähetettiin puolin ja toisin 68 kpl. Viime kerralla niitä on lähetetty näköjään 75 kpl.